top of page
Finishing Touch Protocol Family Shot.png

Finishing Touch Protocol

van Colorescience® Clinic

ColoreScience® Finishing Touch™ is een protocol voor correctie, kalmering, behandeling en bescherming van de huid na niet-ablatieve behandelingen.

 

Het protocol wordt aangebracht bij de patiënt na een behandeling omdat we willen:

  • dat de patiënt er bij het weggaan mooi uitziet (niemand hoeft te weten dat ze iets hebben laten doen),

  • dat de patiënt zich comfortabel en zelfverzekerd voelt,

  • dat de behandelingsresultaten en huidgezondheid van de patiënt beschermd worden.

 

Het eenvoudige protocol geeft de patiënt vertrouwen de dag tegemoet te gaan en niet op te zien tegen een volgende behandeling, terwijl de huid beschermd wordt en voordelen op lange termijn worden geboden voor het beste resultaat.

 

Colorescience® zet de norm voor een mooie en gezonde huid.

Producten met 100% minerale ingrediënten

Colorescience® gelooft in gelaagde bescherming. De bescherming tegen UVA en UVB wordt geleverd door de gepatenteerde, chemicaliënvrije, 100% fysieke, 100% minerale ingrediënten zinkoxide en titaandioxide. De Brush-On Shield SPF 50 bevat naast zinkoxide en titaandioxide ook speciale ingrediënten voor bescherming tegen verontreiniging, blauw licht (HEV-licht) en infraroodstraling. De EnviroScreen speciale ingrediënten zijn ijzeroxiden, antioxidanten en natuurlijke hydratoren, zoals hyaluronzuur poeder dat wordt verwerkt in Total Protection Brush-On Shield SPF 50.

 

Bescherming tegen de zon

In tegenstelling tot chemische zonbescherming werkt fysieke, minerale zonbescherming door op de huid een beschermende laag aan te brengen die zonnestralen reflecteert en energie verspreidt. Deze bescherming werkt direct na het aanbrengen. In de producten van Colorescience® wordt gebruik gemaakt van zinkoxide en titaandioxide als effectieve, gepatenteerde fysieke ingrediënten voor bescherming tegen de zon. De 100% fysieke, 100% minerale ingrediënten zijn niet alleen veilig voor uw huid, maar ook voor het zeeleven.

 

Onderdeel van het huidverzorgingsregime thuis

De Finishing Touch producten bieden direct zichtbare kleurcorrectie en comfort aan de patiënt. Daarnaast beschermen en hydrateren ze de huid na een procedure. De speciale ingrediënten zijn samengesteld om huidverzorgingsproblemen langdurig te bestrijden. De Colorescience® Finishing Touch™ producten kunnen na een behandeling door de patiënt worden gebruikt als onderdeel van het huidverzorgingsregime thuis.

5002_SUNFORGETTABLE® TOTAL PROTECTION™ SHEER MATTE SPF 30 SUNSCREEN BRUSH4.jpeg

Patiënten verlaten uw kliniek vol zelfvertrouwen & comfort!

Het Finishing Touch Protocol is ontwikkeld om de patiënt vol zelfvertrouwen en zonder onzekerheid de deur uit te laten gaan. Het is niet alleen een 'make-up' maar biedt op langere termijn mooie, verbeterende resultaten. Het hoort bij de behandeling als afsluiting en wordt ook ten alle tijden in de behandelkamer aangebracht. De patiënt hoeft de behandelkamer dus niet uit wanneer ze zich nog onzeker of bekeken voelen. Brengt u het protocol niet direct aan, dan weet u als kliniek niet wat de klant thuis nog gaat aanbrengen om de huid te camoufleren en krijgen we geen optimale verbetering wat we uiteraard wel willen! Tegenwoordig wil iedereen er perfect bijlopen en aangezien we steeds minder tijd hebben kan de klant op deze manier direct door naar werk, school, de supermarkt etc.

 

De Finishing Touch™ producten zijn samengesteld met ingrediënten die de gevoelige huid na een procedure verzachten en kalmeren. De producten bieden direct en langdurig correctie van pigmentatie, roodheid, gevoeligheid en oogproblemen. Bovendien beschermen ze de behandelingsresultaten met breedspectrum, chemicaliënvrije, 100% minerale bescherming tegen UVA/UVB. We bieden deze bescherming, camouflage en verbetering in slechts 5 minuten.

 

Alle Colorescience® producten zijn 100% vrij van parabenen, ftalaten, synthetische parfum, talk, kleurstoffen, minerale oliën, alcohol met uitdrogende werking en agressieve chemische ingrediënten.

WitLogo-CSClinical.png

Wij zijn ColoreScience® en wij staan voor een gezonde huid, de innovatie van huidverzorging en (zonne)bescherming. Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar Colorescience® is veel meer dan dat.

De ongeëvenaarde producten van Colorescience® worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk gebruikt door duizenden artsen, doordat ze 365 dagen per jaar een unieke bescherming bieden tegen UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

De lijn wordt niet alleen gekenmerkt, doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingrediënten; alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Colorescience® bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is het commitment van Colorescience® aan u.

bottom of page